Simpel en snel medewerkers
instrueren met controlevragen.

Wat is E-instruct? 

E-instruct is een handige (web-based) applicatie, die het mogelijk maakt om in korte tijd, medewerkers te instrueren, tussentijdse vragen te stellen en op deze manier medewerkers inzicht te geven m.b.t. procedures of andere belangrijke zaken. 

Maak je eigen online instructie en stel controlevragen.

Zo instrueer je jouw medewerkers op de juiste manier, passend bij jouw organisatie. E-instruct ontwikkelde een online tool, die je  geheel naar je eigen wensen kunt samenstellen. 

 

Hoe E-instruct werkt

Naar eigen inzicht maak je de instructie in onze applicatie. Je kunt gebruik maken van voorgeprogrammeerde sjablonen en en eigen foto’s of video’s toevoegen. Jouw logo en verdere huisstijl voeg je eenvoudig toe. Zo wordt het geheel een ‘eigen’ tool. E-instruct werkt op elke device met een internetverbinding.

Geschikt voor iedere branche

Middelgrote en grote organisaties, eventueel met meerdere vestigingen, werken met de online oplossingen van E-instruct. Zij gebruiken het bijvoorbeeld voor de uitleg van (nieuwe) procedures, instructies, BHV etc. 

White labeled

Het is ook mogelijk om deze applicatie geheel “white labeled” te gebruiken. 

Het platform

Het unieke van het platform E-instruct is dat de presentaties op maat worden gemaakt. Identiteit van het bedrijf, locaties worden verwerkt in de presentatie.

De content

Samen met jou zorgen wij voor het invullen van de inhoud.

Het doel

Iedereen of specifieke doelgroepen instrueren op een simpele, innovatieve manier.

Thema’s

Als klant heb jij de regie op de onderwerpen die in de instructie aan de orde komen. Zo kun je personeel op effectieve wijze informeren over diverse, voor jouw relevante thema’s.