Simpel en snel medewerkers
instrueren met controlevragen.

E-instruct: zo werkt het 

E-instruct is een handige online tool om medewerkers te instrueren, procedures en handleidingen beschikbaar te stellen en de kennis en vaardigheden van medewerkers op peil te houden door korte teksten, foto’s, filmpjes en controlevragen aan te bieden. 

Je kunt het online platform inrichten zoals jij het wilt en zo je medewerkers instrueren op een manier die bij jouw organisatie past.

Voor elke organisatie of bedrijf

E-instruct is ideaal voor middelgrote en grote organisaties, eventueel met meerdere vestigingen, ongeacht de branche. Het is de online oplossing om bijvoorbeeld (nieuwe) procedures, werkinstructies, BHV-instructies en documenten of kwaliteitsprocedures toegankelijk te maken voor het personeel.met een internetverbinding.

Zo werkt E-instruct

Je maakt de instructie naar eigen inzicht in de online applicatie. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we een aantal voorgeprogrammeerde sjablonen ontwikkeld. In het sjabloon van jouw keuze kun je documenten, foto’s of video’s eenvoudig toevoegen. Ook het logo en huisstijlelementen zijn makkelijk aan te brengen. Zo wordt het een ‘eigen’ tool, passend bij de identiteit van jouw bedrijf of organisatie. E-instruct werkt op elke device met een internetverbinding. Telefoon, tablet, laptop of pc, met één druk op de knop heb je toegang tot de documenten, waar en wanneer je maar wilt. 

White label

Wil je nog een stapje verder gaan in het uitdragen van je identiteit, dan is ook een ‘white label’ toegang tot de applicatie mogelijk. In dat geval maken wij een eigen URL voor het inlogscherm voor je aan. Ook het start- en inlogscherm is dan direct in de huisstijl van jouw organisatie en is voorzien van een eigen logo en achtergrondafbeelding. Vraag naar de mogelijkheden, wij doen je graag een voorstel. 

 

Het platform

Het unieke van het platform E-instruct is dat de presentaties op maat worden gemaakt. Identiteit van het bedrijf, locaties worden verwerkt in de presentatie.

De content

Samen met jou zorgen wij voor het invullen van de inhoud.

Het doel

Iedereen of specifieke doelgroepen instrueren op een simpele, innovatieve manier.

Thema’s

Als klant heb jij de regie op de onderwerpen die in de instructie aan de orde komen. Zo kun je personeel op effectieve wijze informeren over diverse, voor jouw relevante thema’s.